June 19, 2013, 10:44:51 PM

Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Epika Vivlia  (Read 10748 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
THE TROLL
Guest
Email
« Reply #25 on: January 16, 2005, 10:37:53 PM »

to diavasa,fiel trampakoula! oraio vivliaki! tora exo ksekinhsei "ta paidia toy gkraal" toy peter berling( ekdoseis psyxogios)! xasimo....

filakia kiss  kiss  kiss  
THE TROLL
Guest
Email
« Reply #26 on: January 16, 2005, 10:37:53 PM »

to diavasa,fiel trampakoula! oraio vivliaki! tora exo ksekinhsei "ta paidia toy gkraal" toy peter berling( ekdoseis psyxogios)! xasimo....

filakia kiss  kiss  kiss  
Newbie
*
1112419891 Email
« Reply #27 on: April 02, 2005, 07:31:31 AM »

Τίτλος: Οι πύλες της φωτιάς

Συγγραφέας: Steven Pressfield

Εκδοτικός οίκος: Πατάκης

Epos adianoito, vlepe "Hail To Hellas" Holy Martyr, prepei na to meletisan poly... :pope:  
Global Moderator
Hero Member
don't have one none+whatsoever WWW Email
« Reply #28 on: April 02, 2005, 10:46:08 AM »

Welcome back Koumh!
 Des kai to graphic novel 300 tou Frank Miller, tha proskynhseis!
Global Moderator
Hero Member
« Reply #29 on: May 12, 2005, 05:45:21 PM »

Dyo tina:

Mias kai eipe o Scrolly gia vivliopoleio, entyposiasthka apo thn poikilia pou eixe to "Protoporia" sthn Athina. Milame gia oles tis ekdoseis tou Anouvh, dyo kai treis fores!

Deyteron, phra epitelous ta tessera prota teyxh ths neas seiras tou Conan. Nta3ei, den mporo na po oti trelathika kiolas. Skitso e3airetiko, pneyma kai atmosfaira gnhsia Conan, alla peftei sto trypaki pou thelei ola ta sygxrona comics na exoun aaaaaaargh afhghsh gia na gemizoun teyxh! Me alla logia stis klassikes istories tou Roy Thomas, se ena teyxos tha eixe sfa3ei toys Vanir, tha eixe phdh3ei thn aderfh ton Snow Giants, tha eixe katharisei olous tous Ypervorious, kai tha eixe kai xrono na ginei lioma se mia taverna gia na apolaysoume kai to gnosto fight scene!!! Kata t' alla omos poly kalo!
Hero Member
1115738341 WWW Email
« Reply #30 on: May 30, 2005, 04:54:23 PM »

Afou o Troll thelei na poume gia biblia twra diabazw to "Kwnstantinos Palaiologos " toy X.Zolokwsta kai mporw na pw oti me exei krathsei mexri stigmhs kai leei polles alhthteies meri byzantiou pou den legontai synithws alla kai to katanthma ths aytokratorias apo to 1100 peripou kai meta pou odhgei anapofeykta sthn alwsh.

Global Moderator
Hero Member
« Reply #31 on: May 30, 2005, 10:06:29 PM »

George, exei kai perigrafh gia stratiotikh ypodomh, maxes klp mesa, h einai ap' ta *yawn* istorika?
Global Moderator
Hero Member
« Reply #32 on: August 24, 2005, 10:14:53 PM »

Teleiono se ligo to Da Vinci code. Nta3ei, eno perimena na einai malakia telika gamei! Malista opote petaei ena stoixeio (p.x. gia pinakes klp) to elegxo amesos sto net kai ontos ola einai akrivh! Tis perissoteres theoreies pou anaferei tis eixa akousei 3ana, alla gia proth fora vlepo pos ta panta syndeontai me koino ypovathro!

Opos leei kai o poihths "There's no democracy in the Church of Blood!"

Phra kai to Angels & Demons shmera, gia na yparxei synexhs roh Dan Brown!

Hero Member
1115738341 WWW Email
« Reply #33 on: August 24, 2005, 11:13:29 PM »

Den to perimena ayto apo esena...lypamai  

Global Moderator
Hero Member
« Reply #34 on: August 25, 2005, 06:39:37 PM »

E, pos, ti, pou?!? Poio?!? Oti tha mou arese o Dan Brown? Otidhpote einai tekmhriomena kata ths Ekklhsias mpainei aytomata sto friends list  :pogo-babana-tzo:  
Administrator
Hero Member
cirith@hotmail.com WWW
« Reply #35 on: August 25, 2005, 06:48:41 PM »

:respect:

Hero Member
1115738341 WWW Email
« Reply #36 on: August 25, 2005, 06:58:17 PM »

Einai gnwsto tois pasei oti eisai kai o Petros gnwstos kai ws "Paganas!" kai trexeis ologymnos sta leibadia kathe panselhno kai aynanizesai potizontas ta iera xwmata pros timhn ths mhteras fyshs... Cheesy

Basika to lypamai kollaei sto oti eixes ekfrastei arnhtika gia to biblio...kai syn tois allois pera apo to gegonos oti mou arese kai emena to thewrhsa to telos polu aploiko. Perimena pio dynato telos...

Global Moderator
Hero Member
« Reply #37 on: August 26, 2005, 12:58:48 PM »

Akoma den eftasa sto telos, menoune liges selides, gia na doume...
Global Moderator
Hero Member
WWW Email
« Reply #38 on: August 26, 2005, 03:04:47 PM »

mhpws 8es na sto poume? Tongue

WE ARE FIGHTING THE HOLY WAR
THE TROLL
Guest
Email
« Reply #39 on: August 26, 2005, 08:10:25 PM »

pantos h plysh egkefalou kala kratei.... teleytaia me opoion milao aytos diavazei ton kodiko da vinci.... eleos,re magkes, pleon m'ayto to vivlio.... akomh ki oi kyprioi pou den diavazoun sxedon pote mou lene gi'ayto to vivlio...
yparxoyn ki alla s'ayto to stil, ta opoia einai ontos aristourghmata me emfash sthn istorikh mythistoria ki oxi sto astynomiko dihghma...akomh kai sta vivlia kala kratei to marketing....

btw, kalos o zalokostas, alla ego protimo ton k.palaiologo toy kyriazh....

filakia kiss  kiss  kiss

p.s. parepimptontos an ki exo arxisei na diavazo tessera vivlia, paei kanas mhnas na diavaso esto mia arada... synhthos etsi einai.... otan me piasoun oi kavles, diavazo kai 30 vivlia to mhna, alla yparxei kai nekra periodos....
THE TROLL
Guest
Email
« Reply #40 on: August 26, 2005, 08:12:32 PM »

btw, tora eida kai gia to 300 tou frank miller.... e,oxi na leme oti einai epos.... apo ta pio aparadexta pou'xo diavasei pote, to opoio prosvallei vanaysa th mnhmh ton 300 kai toy leonida...

filakia kiss  kiss  kiss  
Global Moderator
Hero Member
« Reply #41 on: August 27, 2005, 07:20:38 PM »

phra kai to wyrd sisters tou terry pratchet (apo th seira discworld) shmera, vevaia mou to proteine gomena gi' ayto eimai ligo epifylaktikos, alla idomen...

Troll pos akrivos prosvallei to 300 th mnhmh tou Leonida? Prosopika otan to diavasa to vrhka afthasta epiko, foro timhs sthn ellhnikh gennaiothta.
« Last Edit: August 27, 2005, 07:22:02 PM by Asgardlord » Logged
Hero Member
1115738341 WWW Email
« Reply #42 on: August 27, 2005, 10:21:14 PM »

Kai o idios o Frank Miller eixe pei oti to dhmiourghse pros timh twn Ellhnwn hrwwn pou edeiksan stos ypoloipous ti shmainei thysia. Kai malista epeidh exei episkeftei tis thermopyles kai emathe ti shmainei to onoma tis metefrase ws HOT GATES...

THE TROLL
Guest
Email
« Reply #43 on: August 28, 2005, 12:38:46 AM »

ap'to teleytaio poy anaferneis,file metallian, fainetai h sovarothta tou amerikanou...
ti allo na po kai gia ton efialth pou ton parousiazei os teras(somatika) apodidontas ekdikhtika elathria sthn prodosia toy, vazei toys spartiates na vrizoyn os toys teleytaioys limenergates(klassiko olon ton amerikanon syggrafeon pou katapianontai genika me thn sparth-pistepse me tha mporousa na xarakthristo syllekths s'opoio vivlio exei na kanei me thn sparth-gi'aytoi ki eixa parei to sygkekrimeno ....), to leonida na kanei kapsoni stous omoious toy(les ki einai amerikanikos stratos), parousiazei toys spartiates ntymenous os agrious ths prokataklysmiaias epoxhs(parolo pou h thorakish toys me thn aspida ksepernouse ta 40 kila), "apokalyptei" fantastikous dialogous leonida-xerxh, den anaferei to syntaraktiko epeisodio me to megalo hroa Dihnekh, de mila gia th lysallea maxh pou'gine gyro apo to nekro soma toy leonida,anaferei dikous toy polemikous sxhmatismous pou'kann oi spartiates sth maxh ki alla polla....

sigoura san prospatheia ektimatai poly,kai mono to gegonos oti enas ksenos egrapse gia thn maxh ton maxon, ayto leei polla gia mena....an kai  einai krima omos pou den antloun ta mhnymata ekeinoi pou'prepe na ta paroyn....

apo th stigmh pou kapoios grafei gia ena istoriko gegonos,sigoura mporei na valei fantastikous dialogous, gia na metaferei to klima kai na tonisei kapoia pananthropina mhnymata,ofeilei protista omos nha sevastei tis istorikes phges(protogeneis-deyterogeneis,ameses-emmeses)....

filakia kiss  kiss  kiss  
Global Moderator
Hero Member
« Reply #44 on: August 28, 2005, 09:08:12 AM »

Troll en antithesh me ta perissotera vivlia, sta comics o xoros sou einai periorismenos kai safos orismenos. Mesa se ayton prospatheis na anapty3eis oso ton dynaton kalytera to thema sou. O Frank Miller parousiazontas ton efialth os grotesko anaphro, dinei mia allh diastash ths Sparths, dld to oti paidia me anaphries theorountai apoklhra kai rixnontai ston kaiada. Epishs gia ta kapsonia pou les, apo to sxoleio mas mathainane th sklhrh ekpaideysh kai kakouxies pou pernousan oi neoi ths Sparths gia na ftasoun na yphrethsoun sto strato! To yvreologio, o traxys xarakthras ktl, o miller ta vazei gia na skiagrafhsei kalytera tous xarakthres. Kai go an me rotouses pos tha fantazomouna tous Spartiates kapos etsi tha stous periegrafa. Katalavaino omos tous provlhmatismous sou, alla gia ta metra ton comics einai oso pio "pisto" sta pragmatika gegonota ginetai!  
THE TROLL
Guest
Email
« Reply #45 on: August 28, 2005, 11:59:09 PM »

file asgardlord,the thelo na se prosvalo afou eisai giatros kiolas, alla den prepei na diavazeis polla comics,dioti sto telos teineis na ta sygxeeis me thn pragmatikothta.... o leonidas den eixe parei mazi toy irranes, alla omoioys....mathe liga pragmata gia to poioi einai oi omoioi, pos kai pou zousan,poies sxeseis eixan metaksy toys kai meta ela na mou milas gia kapsonia typou amerikanikou stratou.....

oson afora ton efialth,safos kai hthele na tiksei mia sklhrh ptyxh toy politeymatos ths sparths, alla eftase sto shmeio na parapoiei, mallon na diestravlonei teleios thn istoria, afou den yparxoun kai polles phges gia ton efialth, o opoios 100% den eixe sxesh me thn sparth, btw....

ase pou den kanei kamia anafora gia th thysia ton 700 thespieon pou skotothikan mazi me toys 300 toy leonida, alla ayto einai genikotero kako ths syfxronhs istoriografias pou sxetizetai kai me thn thesmothethmenh ekpaideysh...

oso gia ton traxy xarakthra ki alla ton spartiaton apla gelo,alla tsantizomai taytoxronos.... fysika esy,poy th vrikseis kai me western, eisai sto stoixeio sou.... ores ores sou dinei thn entuposh o miller oti mprosta sou exeis aplytoys,aksestoys,agroikous trofeis vouvalion kai metanastes apo tis eyropaikes xores para toys arxaious spartiates...... eikones pou porro apexoyn apo thn pragmatikothta...

filakia kiss  kiss  kiss  
Global Moderator
Hero Member
« Reply #46 on: August 29, 2005, 10:58:15 AM »

Ti na sou po, gia to istoriko kommati ths ypotheshs safos kai ta 3ereis kalytera apo mena, opote gia na to les etsi tha einai. Tora gia tous "aplytous, a3estous geladarhdes" ego diavazontas to oudepote eisepra3a kati tetoio, opos kai oloi oi alloi filoi mou pou diavasan kai proskynhsan to 300. Opote einai thema diaforas sto pos to antilifthikame. Se kathe periptosh, ego teleionontas thn anagnosh eniosa perhfanos pou eimai ellhnas, mhn po sxedon dakrysa.
Global Moderator
Hero Member
« Reply #47 on: September 14, 2005, 08:05:45 AM »

Loipon ton teleytaio kairo exo 3anaporothei me body building, kai psaxouleyontas sto internet gia programmata askhseon, epesa sto pio heavy metal vivlio olon ton epoxon :

Apla theiko?
Hero Member
1115738341 WWW Email
« Reply #48 on: September 14, 2005, 12:09:39 PM »

apla gay  Cheesy  

Global Moderator
Hero Member
« Reply #49 on: September 14, 2005, 02:13:56 PM »

Xaxaxa terastioi ladomenoi typoi einai gay? Ti allo menei na akousoume edo mesa! Oti oi tainies me monomaxous einai gia aderfes?!? rolleyes  
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: